Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Belgegeçer : (0482) 251 30 88
WEB https://derikogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Kale Mahallesi Prof. Dr. Aydın Ayaydın Cad. No 40 Derik / Mardin
VİZYON : Öğretmenevimizin sosyal yapısı içerisinde,güven ve dürüstlüğü ilke edinerek,kuruluş amacımız doğrultusunda güleryüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı olarak öğretmenlerimize ve tüm misafirlerimize kaliteli hizmet sunmak. Değişime açık, güçlü bir kültüre ve müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip, toplumsal sorumluluk bilincinde bir kurum olmaktır.
MİSYON : Sürekli kendini yenileyen yönetici ve personelimizle her şeyin en iyisine layık olduğunu düşündüğümüz öğretmenlerimize ve bizden hizmet alan her bireye daha kaliteli hizmet veren bir öğretmenevi olmak. Müşterilerimizin konaklama ,yeme-içme, dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını karşılayan bir öğretmenevi olmak Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yasa ve yönetmelik çerçevesinde sosyal, kültürel tesis özelliğini ve kalitemizi koruyan sürekli geliştiren bir öğretmenevi olmak.
BAŞARILAR :

Otel Odası :3